dimarts, 27 d’abril del 2010

El posicionament políticament correcte als nostres mitjans: "eres una pro-judía sionista que predica el terrorismo militar"

Ara fà uns dies, Pilar Rahola va viure una situació esperpèntica al programa "La Noria" de Telecinco quan la periodista María Antonia Iglesias li recriminava el seu posicionament en contra del Hiyab islàmic a l´escola pública amb frases com: eres una pro-judía sionista que predicas el terrorismo militar". 



Per ridicules que semblin les declaracions de María Antonia Iglesias, són una bona mostra de la postura anti-israeliana i acríticament pro-palestina que impera als nostres mitjans de comunicació, on sovint s´equiparen les operacions defensives del excèrcit israelià amb els brutals atemptats terroristes suïcides dels palestins o es parla tranquilament e impunement de "neteja ètnica", "colonització", "judeïtzació", pasant-se la història del conflicte i de la regió per més avall de la cintura.
Una darrera reflexió: en un debat on no es debatia sobre l´Orient Mitjà, ni sobre Israel, ni sobre el conflicte amb els palestins, que una periodista acusi de "sionista" i "pro-jueva"  (com si es tractés d´insult) a una altra colega per tal de desacreditar el seu posicionament en un tema concret (la prohibició o no del Hiyab o vel islàmic a les escoles públiques espanyoles), és una bona mostra de la israelofòbia i de la oberta judeofòbia políticament correcta que impera en la nostra societat. El que volia dir María Antonia era el següent: com que Pilar Rahola és "sionista, pro-jueva i defensa el terrorisme militar" ni la seva opinió es vàlida ni possiblement sigui demòcrata. Vergonyós.

2 comentaris:

Feliu ha dit...

esgarrifós ser "pro-judio" és "lo peor", Heil Hitler! li faltava dir a la senyora

Jaume ha dit...

amic Feliu, desgraciadament avui en dia ser anti-israelià o anti-sionista és la postura políticament correcta no només a Catalunya sino a Europa en general. El resultat: situacions tan esperpèntiques com les de Pilar Rahola.

Avui en dia dir que el conflicte israelo-palestí és un conflicte molt més complexe que la simplificació acrítica i maniquea que ens presenten els mitjans i afirmar que Israel té dret a existir - sense negar pas el dret dels palestins a l´autodeterminació - es gairebé un fet revolucionari.