divendres, 9 d’abril del 2010

Mahmoud Abbas i Salam Fayyad, els presidents de l´ANP i del govern palestí a Cisjordània, continuen donant suport al terrorisme

Cada cop que venen en visita oficial a Europa o són entrevistats pels mitjans de comunicació europeus tant Mahmoud Abbas com Salam Fayyad, el president de l´ANP i del govern palestí a Cisjordània, diuen en anglès que ells són partidaris de "mètodes de resistència pacífica contra l´ocupació israeliana". Doncs bé, un altre cas clar de propaganda i de posar en seva boca el discurs que saben que els mandataris i els mitjans de comunicació europeus i occidentals volen escoltar. Desgraciadament, la realitat sobre el terreny és una altra i tots dos dirigents, suposadament moderats, no dubten a donar suport al terrorisme contra Israel i a exaltar a terroristes, posant-los com a mòdel i exemple a seguir per a la societat palestina.

Un dels darrers exemples d´aquesta política d´incitació a l´odi anti jueu i anti-israelià i d´exaltació de terroristes palestins va ocorrer la setmana pasada, quan aquests dos sinistres dirigents van celebrar un acte d´homenatge a Daud Abdullah, un dels terroristes palestins més actius durant els primers anys de la anomenada "II Intifada Palestina" (2000-2005), que va encapçalar els serveis d´inteligència palestins a la ciutat de Betlem i va participar activament  l´any 2002 en el segrest de l´església de la Nativitat, on els terroristes palestins van prendre com a hostatges i van emprar com a escuts humans als clergues durant 39 dies mentres s´enfrontaven amb l´excèrcit israelià, que havia intervingut a la ciutat per a desmuntar la xarxa terrorista existent a la ciutat després de  diversos sanguinaris atemptats terroristes suicides a territori israelià.  Finalment, després de llargues negociacions, Daud Abdullah i altres dotze terroristes van ser deportats a Xipre i es va aconseguir que els terroristes abandonessin el recinte sagrat. Desde la bonica illa d´Afrodita, el mencionat terrorista va fugir a Mauritania, on va morir la pasada setmana per causes naturals.

Doncs bé, Mahmoud Abbas i Salam Fayyad, aprofitant la mort de D. Abdullah, no van dubtar a exaltar-lo públicament, concedint al mencionat terrorista un funeral d´estat i proclamant-lo Shaid (màrtir). Salam Fayyad, considerat pragmàtic i moderat pels analistes europeus, va honorar al terrorista personalment i va desplaçar-se a casa de la seva familia per a donar-los les seves condolències mentres que Mahmoud Abbas va optar per enviar a un dels seus portaveus a l´acte, qui també va exaltar a Daud Abdullah.

Mentres els polítics i els mitjans de comunicació occidentals carreguen les tintes contra el govern de Bibi Netanyahu mostren un silenci significatiu amb actes actes d´homenatge a terroristes palestins patrocinats pels dirigents de l´ANP. El doble raser al parlar del conflicte israelo-palestí de la diplomacia europea i dels seus mitjans queda novament al descobert.

A la foto, Salam Fayyad, el president del govern palestí a Cisjordània.