dimarts, 13 d’abril del 2010

L´escandol de pedofilía als mitjans de comunicació és un atac sionista donat el seu poder i sofisticació.

Segons ha indicat la pàgina web "Pontifex", el bisbe emèrit de la ciutat de Grosseto, Giacomo Babini, va fer unes declaracions on afirmava que l´escàndol dels casos de pedofilía de sacerdots catòlics als mitjans de comunicació són un atac sionista, degut al seu poder i sofisticació. No content amb aquest comentari judeofòbic, el mencionat bisbe va "ressuscitar" el mite del deïcidi al afirmar que "ells no volen a l´esglèsia, són enemics naturals. En el fons, històricament parlant, els jueus són deïcides".

Com si fós un nou Ferrant Martínez, l´arxidiaca d´Écija que va promoure els progroms de l´estiu del 1391 amb els seus sermons, o un modern Vicenç Ferrer, Monsenyor Giacomo Babini va atiar l´odi contra el poble jueu, fent-lo responsable de l´Holocaust: "L´Holocaust va ser una vergonya per a tota la humanitat però ara ho hem d´observar sense retòrica i amb els ulls ben alerta. No us creieu que Hitler va ser solsament un boig. La veritat és que el furor criminal nazi es va desencadenar per els excesos i les malversacions econòmiques dels jueus que escanyaren l´economía alemanya".

Per a finalitzar el seu vomitiu recital, el mencionat bisbe va indicar que la culpa dels jueus és tan gran que fins i tot Jesucrist va predir allò que passaría amb ells quan va afirmar: no ploreu per mi sinó per els vostres fills.

Com ve sent habitual en els darrers anys, Israel o el Sionisme, només són el pretext per a vomitar l´odi judeofòbic de tota la vida. Les declaracions del bisbe de Grosseto en són un bon exemple. De fet, amb el pas del temps, cada cop estic més convençut que a dia d´avui mostrar-se com a amic o simpatitzant d´Israel és un acte gairebé revolucionari si tenim present la postura acríticament pro palestina i cada cop més obertament judeofòbica que impera a Europa. 

1 comentari:

el bloguero ha dit...

en el vaticano en cuando se descuidan les sale el odio a los judios