dissabte, 3 de gener del 2009

El Tzahal ha iniciat l´ofensiva terrestre contra el Hamas a la Franja de Gaza


Segons informa el diari Jerusalem Post, dotzenes de terroristes armats del Hamas han mort en els combats mantinguts amb els soldats de les IDF:

"Dozens of Hamas fighters were killed by IDF infantrymen. The army issued no official statement confirming the report".

L´excèrcit israelià ha informat que l´objectiu d´aquesta operació antiterrorista per terra a la Franja és destruir la infrastructura terrorista islamista a la Franja i aturar el llençament de missils Al-Qassam contra la població civil del sud d´Israel:

"The IDF said that a large amount of troops from the Armored Corps, Engineering Corps and Infantry Corps entered the territory with the purpose of destroying Hamas infrastructure and preventing rocket fire by taking control of launching pads "in order to greatly reduce the quantity of rockets fired at Israel and Israeli civilians".

A més a més, en un bombardeig efectuat la pasada nit, les IDF han eliminat un altre important lider militar del Hamas, Abu Zakaria Al-Jamal. Ho podeu llegir aquí.

Per altra banda, els terroristes del Hamas han continuat amb el llançament de missils Al-Qassam contra el sud d´Israel i hem de lamentar dos ferits lleus a la ciutat d´Ashdod.