dijous, 22 de gener del 2009

Barcelona o Teheran?












mireu aquestes fotos de la manifestació "pacifista" que es va fer a Barcelona el passat dia 10 de Gener. Amb perdó, però és acollonant. Enlloc de Barcelona, sembla que aquella manifestació s´hagués celebrat a Damasc, Teheran o Riad. A la ciutat comtal, dos dies després d´aquell acte, la seu de Jabad Luvabitch va ser atacada, intel.lectuals catalans com la Pilar Rahola, en Joan B. Culla o en Vicenç Villatoro, han estat assenyalats i posats en el punt de mira per aquestes suposades organitzacions pacifistes i el passat Dimarts, coincidint amb la investidura d´en Barak Obama a Whashington com a president dels EEUU, hi van haver noves manifestacions a Barcelona amb visques al Hamas i mostres d´odi contra Israel. Tanmateix, davant d´aquests greus incidents, la major part de la classe política catalana, com no podia ser d´una altra manera, no ha sabut estar a la altura de les circumstàncies, especialment els membres del tripartit i en aquest sentit cal destacar a en Joan Saura, conseller d´interior i de relacions internacionals de la Generalitat de Catalunya.

Cada día que passa estic més convençut que determinades corrents de l´esquerra catalana, espanyola i europea no han superat el trauma que els hi va suposar la caiguda del mur de Berlín i del tel.ló d´acer. Aquestes corrents d´extrema esquerra no han sabut adaptar-se al nou context internacional post-guerra freda i avui en dia estan totalment desorientades i han perdut el nord.
Font de les fotos: Cat-Israel.org.
Actualització: En Ramon, un lector del blog, m´envia el link a aquest interessant vídeo sobre la manifestació "pacifista" del día 10 de gener a Barcelona. De fet, no és gens estrany que Catalunya s´hagi convertit en una base d´operacions per al terrorisme islamista a l´estat espanyol.