dilluns, 25 de febrer del 2008

Una nova excusa per a continuar amb el llançament de Qassam: la publicació de les caricatures de Mahoma

Segons informa Ynet, les organitzacions palestines han trobat una nova excusa per a continuar el llançament de Qassamim contra el sud d´Israel: les caricatures del profeta Mahoma publicades a la premsa danesa fà un parell de setmanes. En efecte, Muhammad Abed Al-Aal, el cap de les Brigades Salah Al-Din, el braç militar dels Comitès de la Resistència Popular, va declarar que el llançament de sis Qassam contra el sud del Neguev (operació les línees de foc) són una resposta "als crims de l´ocupació contra el poble palestí", però també "en resposta a les caricatures publicades a la premsa danesa on es difama la memòria del profeta Mahoma".

Si voleu llegir l´article complet en llengua anglesa, cliqueu aquí.


PD - No cal dir que la pluja de Qassam és diaria. Ahir van caure al menys sis Qassam a les proximitats d´Sderot i al Neguev occidental. Afortunadament no hi van haver ferits.
Actualització: En aquest video podeu veure a Assud, el conillet de Hamas, amenaçant als dibuixants danesos que van caricaturitzar a Mahoma i cridant al boicot als productes danesos e israelians.

Font Ynet.