dimarts, 1 de juny del 2010

prou manipulació: falsos pacifistes i un muntatge en suport del Hamas

Aquesta matinada, la floteta d´activistes pro-Hamas que volia posar fi al "bloqueig israelià sobre Gaza" ha estat interceptada pels guardacostes israelians i davant l´actitud violenta dels suposats pacifistes, els soldats han hagut de respondre per a detenir-los i evitar ser llinxats amb el tràgic desenllaç de un nombre desconegut de víctimes mortals i de ferits de diversa consideració. Segons sembla, els activistes ja tenien perfectament planejat respondre amb violència contra els soldats israelians si eren detinguts i aquesta va ser la seva resposta. En aquest link podreu veure algunes de les armes trobades al vaixell Mavi Marmara pels soldats israelians.


Si, a més a més, tenim present que una de les Ong´s que  patrocinava la floteta, la ong turca IHH, té importants vincles amb organitzacions jihadistes, es comença a veure clar que en realitat els objectius dels activistes no eren de caire humanitari sino més aviat polítics: afavorir la propaganda del Hamas, introduir armament de manera il.legal a la Franja i demonitzar al govern israelià per a deteriorar internacionalment la seva imatge i de retruc la del seu país.

Però per si algú encara dubta i pensa que els "activistes" tenien objectius humanitaris, cal tenir present que els guardacostes israelians van oferir la posibilitat de descarregar el material humanitari al port israelià d´Ashdod i desde allá, amb la supervisió dels "pacifistes" de la floteta, enviar-lo a la Franja de Gaza. Tanmateix la resposta dels "pacifistes" jihadistes va ser negativa. En aquest link podreu veure en video i transcrita la mencionada conversa radiofònica amb la resposta final dels jihadistes disfressats de pacifistes. A més a més, la seva interpretació dels drets humans és totalment selectiva perque segons el seu parer, Gilad Shalit, el soldat israelià segrestat en territori israelià pels terroristes de Hamas i dels "comitès de resistència populars" no es mereix cap tipus de consideració i els pacifistes van rebutjar entregar al govern de Hamas a Gaza una carta escrita pel pare del soldat, Noam Shalit. Ho podeu llegir al Ha´aretz.


Però els jihadistes pro Hamas no han actual sols, ho han fet amb la colaboració inestimable dels rucs útils, és a dir de molts activistes (com per exemple en Manuel Tapial,  la Laura Arau o en David Segarra), colectius i ong´s vinculades amb ideològies d´extrema esquerra que donen cobertura i suport mediàtic als grups terroristes-jihadistes amb l´excusa de la defensa dels drets humans, de la solidaritat internacional i de la lluita contra el imperialisme.  De fet, en Manuel Tapial ja va sortir ara fà un any i mig en defensa del Hamas i va justificar la versió oficial de la mencionada organització terrorista - reconeguda com a tal per la UE, ho recordem per si les mosques...- en textes com per exemple aquest. Quins drets humans i quin pacifisme podem esperar d´uns individus i d´unes ong´s que donen suport a una organització que ha jurat destruir a l´estat d´Israel en la seva carta fundacional, que ha pres el poder per la força a Gaza, que ha exterminat a centenars de dissidents en els darrers anys i que promou un antisemitisme digne del dels nazis als seus mitjans de comunicació?

Però, com ve sent habitual, la prensa catalana i de la resta de l´estat espanyol ens ofereix una informació totalment acrítica, donant com a fets comprovats la propaganda palestina i pro Hamas en aquest cas. Però, entre tots els enfocs tendenciosos dels nostres mitjans destaca especialment el que ens ofereix el diari més panfletari i demagògic afí al PSC-PSOE, público, no dubta a titular en la seva edició digital que "Israel asesina a una decena de personas que llevaba ayuda humanitaria a Gaza". Si pensem que un bon nombre de lectors són consumidors de titulars (i no solen llegir el texte de les notícies o només ho fan de pasada), veurem que la finalitat demonitzadora d´Israel és clara ja que en cap moment es menciona que els activistes anaven armats i tenien perfectament planejat oferir una actitud violenta si els soldats israelians interceptaven el seu vaixell.

Ara ja tot quadra: islamistes i rucs útils de l´esquerra de diversos païssos del món, amb el suport tàcit del govern turc i amb  excuses com els drets humans o la solidaritat internacional, decideixen fer un creuer revolucionari a Gaza per a enfrontar-se amb els soldats israelians sabent que l´èxit està assegurat: si aconsegueixen "trencar el bloquig" portaran armes al Hamas i crearan un precedent perillós, però si fracassen i acaven detinguts aprofitaran la situació per a fer propaganda política anti-israeliana en els mitjans de comunicació dels seus països d´origen. Desgraciadament, l´acte de propaganda política anti-israeliana ha tingut un preu molt alt: ferits de diversa consideració i un número de víctimes mortals que podria rondar la desena, unes morts doloroses i que lamentem profundament. I com sempre, la premsa catalana, espanyola i europea en general, juguen a atiar l´odi antiisraelià amb les seves cròniques, on la propaganda palestina es converteix en fets consumats.