dimecres, 16 de desembre del 2009

Hamas amenaça amb continuar el seu Jihad contra Israel ... i la justícia britànica perd el nord...

Mentres l´organtizació terrorista Hamas va celebrar el seu vigèsim segon aniversari amenaçant a Israel amb continuar el seu Jihad (guerra santa) fins a aconseguir l´"alliberament de tota Palestina", un tribunal britànic va llençar una ordre d´arrest contra Tzipi Livni, la ex ministra d´afers exteriors israeliana durant l´operació antiterrorista "Plom fós" contra el Hamas a la Franja de Gaza.
Què els grups pseudopacifistes, pseudo pro drets humans i altres plataformes pro palestines aprofiten les eines que els ofereix la democràcia per a justificar el terrorisme islamista és un fet, al igual que el cinisme descarat dels polítics europeus. Tanmateix, si aquestes plataformes i personatges estessin tan interessats en la defensa dels drets humans i dels palestins haurien de denunciar al Hamas per tortures com per exemple les que podeu veure als següents vídeos:









Queda doncs prou clar: els drets humans i el poble palestí són només les excuses per a manifestar-se o mobilitzar-se contra Israel, l´únic estat jueu i democràtic que hi hà al món. La judeofòbia és clara.