dimarts, 15 de desembre del 2009

Antisemitisme en el partit Osasuna - Reial Mallorca: "Judío cabrón"


El porter israelià del Reial Mallorca, Dudu Aouaté, va haver d´escoltar almenys en cinc ocasions l´insult de "judío cabrón" cada cop que tocava la pilota per part dels seguidors locals, els del Osasuna de Pamplona.

Aquests abjectes insults van ser recollits en l´acta del partit pel arbitre català, Álvarez Izquierdo, qui va avisar al delegat de camp, el sr. Francisco Ibáñez, qui inmediatament va indicar per megafonía als seguidors que deposessin la seva actitud.

No puc afirmar-ho amb seguretat però estic segur que els hooligans que van insultar a Dudu Aouate eren els "Indar Gorri", molt vinculats a l´esquerra abertzale i altres grups ultres d´ideología similar com per exemple els Herri Norte del Athletic de Bilbao. No cal oblidar tota la parafernalia pro palestina d´aquests grups vinculats a la kale borroka i a l´esquerra abertzale. Per altra banda, la frase "judío cabrón" es la tongada d´una coneguda cançó judeofòbica, que porta per títol "Nos vimos en Berlín", del grup de Hardcore, Soziedad Alkoholika, vinculat a l´esquerra abertzale i als entorns pro etarres per alguns mitjans de comunicació fà alguns anys. De nou i com ve sent habitual, el conflicte israelo-palestí serveix de coartada per a que grups antisemites d´extrema esquerra vomitin el seu odi contra el poble jueu en qualsevol esdeveniment, en aquesta ocasió en un partit de fútbol de la lliga de primera divisió.


Font: Marca.

1 comentari:

Josep ha dit...

I el millor de tot: els Indar Gorri s'emborratxen i s'afarten de menjar carn de porc. Cosa molt poc hal·lal.