dijous, 31 de desembre del 2009

En una web australiana d´estudiants de secundària criden a matar jueus

Segons informa Aurora Digital, en una web molt coneguda d´estudiants de secundària australians han estat publicats en els seus arxius missatges obertament judeòfobics i racistes amb textes com "farem d´ells (dels jueus) un nou holocaust". Inclús, en un altre missatges s´assenyalava l´ubicació de les principals sinagogues de Sidney o s´explicava el procediment per a fabricar bombes incendiaries.

Molts dels visitants de la mencionada web han afirmat que els missatges antisemites sols eren una broma però jueus australians membres del consell jueu de Nova Gàles del Sud no han dubtan en calificar els missatges d´obertament antisemites.

Si tenim en compte que hi havia "penjades" fotos de banderes d´Israel cremant o de banderes on es calificava a Israel d´"estat nazi" o d´"estat feixista", podrem observar que de nou l´antisionisme serveix de coartada per a difondre impunement contingut de caràcter obertament antisemita. De nou, l´antisionisme esdevé una disfressa políticament correcta del antisemitisme de sempre.


PD - L´autor del blog desitja als seus lectors un molt feliç any nou 2010!!


Font: Aurora Digital.