dijous, 22 de desembre del 2011

Mahmoud Abbas es reuneix amb la sàdica criminal Amina Muna i deu terroristes palestins més a Turquia.

Mahmoud Abbas, president de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP), descrit com un líder moderat en els nostres mitjans, es va reunir el passat Dimarts amb deu terroristes palestins alliberats el passat mes d'Octubre en el bescanvi del sergent Gilad Shalit i que actualment resideixen a Turquia. Entre els terroristes visitats per Abbas trobem a Jihad Yarmour, que va participar en el segrest i assassinat del soldat Nachson Waxman, i a Amina Muna, la despietada criminal que va enganyar a un adolescent israelià i el va entregar a terroristes del Tanzim, braç militar depenent d'Al Fatah creat per Arafat als anys 90, que el van cosir a trets a Ramallah.

Els fets van tenir lloc al Gener del 2001. Segons les seves pròpies declaracions a la policia israeliana, Amina Muna va reconèixer que presenciar uns mesos abans (Octubre del 2000) el linxament a Ramallah de dos reservistes israelians, Vadim Nurhitz i Yossef Avrahami, li va donar la idea d'assassinar a un israelià. Per a aconseguir els seus criminals fins, va començar a xatejar per Internet amb joves israelians i va seduir al jove Ofir Rahum, de setze anys i resident a Ashkelon, fent-se passar per Sally, una turista nord-americana de visita a Israel. Amb el pretext d'iniciar una relació sentimental, Muna va convèncer al jove Ofir per a trobar-se a Jerusalem i un cop allà li va demanar que l'acompanyés a Ramallah, on el va deixar en mans del seus botxins, terroristes del Tanzim, que el van cosir a trets i seguidament van fugir en un altre vehicle.
Després de la troballa del cadàver d'Ofir, Muna (25 anys en aquells moments) va ser detinguda al poblat cisjordà de Bir Nabala gràcies a un important dispositiu desplegat entre la policia i l'exèrcit israelià. Va ser empresonada, jutjada i condemnada a cadena perpètua per la seva participació en el mencionat assassinat. Durant els seus deu anys d'empresonament a Israel, Muna va esdevenir la líder de les terroristes palestines empresonades amb ella i va actuar amb brutalitat amb qualsevol tipus de dissidència. Segons informa Artuz Sheva News citant a diaris àrabs, Mina era coneguda a la presó com "Al Capone Muna" i va arribar a torturar sàdicament a les seves companyes de cella. De fet, Muna tenia por de les represàlies de les seves companyes o dels seus familiars i el passat més d'Octubre, quan va saber que seria alliberada en el bescanvi del jove sergent Gilad Shalit, va demanar ser alliberada a Turquia i no a Gaza.

Doncs bé, aquesta sàdica criminal és una heroïna palestina per a Mahmoud Abbas i per als seus col.laboradors, presentats acríticament com a dirigents moderats als nostres mitjans.

Ahir, en la seva edició digital en hebreu, el diari Yedioth Aharonot ens mostra un video on es resum la trobada entre Abbas i Muna: