diumenge, 16 de setembre del 2007

Neonazis a Israel


El passat Diumenge va ser detinguda una banda de Skinheads neonazis a la ciutat de Petah Tikva. Els joves caps rapats, procedents de païssos de la ex Unió Soviètica, es dedicaven a agredir als emigrants, drogadictes o als jueus observants.

Desafortunadament, en els darrers mesos s´han produït diversos actes vandàlics amb un marcat caràcter antisemita i neonazi a Israel. Desde el meu blog vull indicar la meva enèrgica protesta per aquests lamentables fets.
Us deixo amb alguns links d´interés sobre aquest tema:

Imatges de pintades antisemites i d´esvàstiques a una sinagoga de Petah Tikva. Cliqueu aquí.

Video filmat per uns neonazis on mostren la pallissa que propinen a un drogadicte. Abans d´estomacar-lo, l´obliguen a demanar perdó al poble rus per ser jueu i pendre drogues. Cliqueu aquí.

Imatge on es pot veure una bandera d´Israel cremada per joves neonazis d´origen rus. Cliqueu aquí.

3 comentaris:

espiadimonis ha dit...

És realment incomprensible que paguin amb aquesta moneda el país que els acull, especialment si tenim en conte que, segons he llegit a una diari israelià, un dels joves és nét d'un supervivent de l'holocaust nazi.
Clar que, a casa nostre, també en tenim una mica d'experiència en gentalla que es caga en el seu país d'acollida...

Odalric ha dit...

Simplement increïble...

Jaume ha dit...

Benvoluguts amics:

Teniu raó. És una situació realment díficil de comprendre. Suposo que es deu tractar de nois que no tenien cap gana d´emigrar a Israel i les seves families només ho van fer per a poder prosperar econòmicament i començar de nou, aprofitant la apertura de fronteres després del ensorrament de la Unió Soviètica.
Aquests joves russos mostren així la seva inadaptació a Israel. Manifestant un nacionalisme rus bastant radical i mostrant un gran rebuig, quan no odi, per tot símbol relacionat amb el Judaísme o amb la cultura jueva.
Aquest darrer cap de setmana, durant les festes del Rosh HaShanà (l´any nou jueu) aquests skinheads han tornat a fer de les seves en varies ciutats com Eilat o Dimona. Ho podeu llegir a: http://www.povesham.com/home/nartdetails.aspx?mCatID=3329&nartID=18260