dimecres, 3 de febrer del 2010

Hamas recluta a estudiants palestins per a espionatge i actes de terrorisme contra territori israelià

Segons informa Aurora Digital, la organització terrorista islamista Hamas va contractar a dos estudiants palestins i residents a Jerusalem Est, posiblement mentres estudiaven a Jordània, per a recopilar informació sobre posibles objectius d´un atac terrorista en territori israelià. De nou, aquesta notícia "políticament incorrecta" és omesa als mitjans de comunicació catalans i de la resta de l´estat espanyol...
Bé, als mitjans europeus tampoc podreu veure imatges com aquestes. Mireu, mireu, quin festigós adoctrinament en l´odi que reben els nanos palestins dels seus dirigents, en aquest cas de l´ANP del "moderat", Mahmoud Abbas.


I no us penseu que el Hamas es queda enrera, no. Mireu quins són els programes de la programació infantil del canal del Hamas, Al-Aqsa Tv. Mireu com enlloc de educar als seus fills en el respecte i en la sacralitat de la vida humana, els eduquen en l´odi, en l´antisemitisme més visceral i en el sacrifici de la pròpia vida per a les seves finalitats terroristes. Aquest tipus d´educació és una vergonya, especialment per l´abús d´unes pobres criatures, per la instrumentalització per als seus fins terroristes d´uns pobres nens. Això és una tragedia comprable a la dels nens soldats a l´Àfrica però els mitjans europeus callen.





Per a finalitzar, us explicaré una anécdota. Aquests darrers dies he llegit el llibre, Los niños de Hitler. Una generación manipulada, del historiador Guido Knopp, on s´analitzava com el règim nazi va instrumentalitzar en el seu benefici i va adoctrinar a tota una generació de joves i adolescents alemanys en les seves idees totalitaries, racistes i antisemites. Molts cops, llegint els comentaris de les persones entrevistades, persones que en la seva juventud havien format part del Jungvolk, de les Joventuts Hitlerianes o de la Lliga de Noies Alemanyes (BDM en les seves sigles en alemany), no he pogut pensar en que l´educació totalitaria que estan reben els nanos palestins és semblant en molts aspectes a la que van rebre els joves alemanys dels anys 30-40, especialment en temes com el racisme, la judeofobia, el sacrifici de la vida pròpia en benefici d´una causa superior: la patria alemanya per als joves alemanys o la Shahada per als nens i adolescents palestins. Creieu-me, aquest tipus d´educació és una vergonya i els mitjans europeus callen i callen.