dimecres, 30 de setembre del 2009

Representants del PSOE i d´altres partits d´esquerra s´entrevistaran amb terroristes del Hamas i del FPLP al Liban

Aquestes entrevistes, que només serviran per a justificar el terrorisme palestí, tant el laïc i socialitzant del Front Popular d´Alliberament de Palestina com l´islamista de Hamas, són la versió del "multilateralisme solidari" anunciat la pasada setmana pel president espanyol Rodríguez Zapatero en la seva intervenció en la darrera assemblea de les Nacions Unides a Nova York.
Desgraciadament, res de nou sota el sol. Desde la seva arribada al poder ara fà gairebé sis anys, el govern del PSOE sempre ha fet gala d´un populisme antiisraelià molt en boga en l´esquerra més pijo-revolucionària. Recordeu sinó les lamentables declaracions de José Blanco acusant a Israel de matar a civils libanesos de manera planificada en el contexte de la Guerra del Liban entre el govern israelià i l´organització terrorista xi´ita Hezbollah ara fà tres anys. Ho podeu veure en aquest vídeo.
A més a més, El govern de Zp vol jugar un paper clau en la pacificació del Pròxim Orient però amb aquesta postura d´acrítica neutralitat pro palestina no pot ser pres com un intermitjà seriós en les negociacions israelo-palestines per a revitalitzar el procés de pau.
Tornant al tema que ens ocupa, us recomano la lectura d´aquest interessant article d´en Jorge Marirrodriga.