diumenge, 4 de maig del 2008

Premi "Dardo 2008"

"El primer lliurament de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.



Desde el blog "Ma Pitom" m´han concedit el Premi "Dardo 2008" (Moltes gràcies, amiga Jodesh!). Estic molt content perquè és el primer premi que rep el blog i jo, pesimista com sóc, em pensava que no en rebria cap.
Aquesta nominació serà un estímul per a continuar amb la tasca d´informar en llengua catalana als lectors sobre l´Orient Mitjà i sobre Israel. Moltes gràcies de nou, todà rabà!

Aquests són els meus blogs nominats:

  1. Galiza - Israel: un blog molt interessant en llengua gallega que ofereix uns excelents articles sobre Israel, l´Orient Mitjà i el conflicte amb els palestins.
  2. El IV Reich: un altre blog molt interessant i amb una temàtica molt variada, on també té un gran protagonisme el conflicte Israelo - Palestí, Israel i el Judaísme.
  3. Tzahal - Fuerzas de Defensa de Israel: El millor blog que he tingut ocasió de visitar sobre el Tzahal i temàtica militar.