dimecres, 14 de maig del 2008

Aturem l´insult

S´ha iniciat una campanya a internet que porta per títol "Aturem l´insult" i que té com a objectiu la retirada de dues banderes palestines dels patis interiors del Museu d´Història dels Jueus de Girona. En aquest blog hi podreu trobar tota la informació i les formes d´adhesió a la mencionada campanya.



Ja n´hi ha prou de bestiesses. Qué hi té a veure la història dels jueus gironins amb el conflicte d´Orient Mitjà?. L´objectiu és el de sempre: utilitzar com a excusa la suposada simpatia envers els àrabs palestins per a denigrar la historia del poble jueu, la seva cultura, les seves tradicions o els seus museus o sinagogues; es a dir amb l´excusa de la solidaritat amb la causa palestina, manifesten obertament la seva judeofòbia. Si no mireu per exemple com està la façana de la llibreria "Casa de Jacob" a Toledo.

1 comentari:

Pau ha dit...

Si realment solament es tracta de recupera la memòria del pas dels jueus per Girona, per que tan d'odi contra la mostra de solidaritat amb el poble palestí?
Si tan molesten aquestes mostres de solidaritat no serà per la cultura jueva tan digna com qualsevol altre sinó pel sionisme implícit en l'odi a tot allò palestí