dimarts, 29 de gener del 2008

Ojo con Maruja Torres...

Benvolguts lectors:

La columnista del País Maruja Torres segueix donant mostres de la seva judeofòbia latent e incurable. Ja fà uns mesos va acusar a Israel del assassinat dels soldats espanyols al Liban i en un dels seus darrers articles, que porta per títol "Ojo" i va ser publicat al Pais el passat Dijous, plasma el tòpic del "lobby sionista" - eufemisme per a no dir jueu directament - que controla els governs dels EEUU i dirigeix la política exterior nordamericana segons els objectius del govern israelià. A més a més, sense cap tipus de vergonya ni coneixement, culpa al govern israelià i al mencionat lobby de la invasió de l´Irak i Afganistan, de la crisis interna del Pakistán o de la descomposició interna del liban, que per cert bona part de culpa és dels seus amiguets del Hezbollah.



Després de les seves vils e injustes acusacions, per a arrodonir la feina, proposa un boicot internacional contra l´estat d´Israel i la seva expulsió de la ONU. Encara rai que per el moment no se li ha passat pel cap proposar mesures com una prenda identificativa o el tancament en un Ghetto...

Us deixo amb el link a l´article per si voleu llegir aquesta clara mostra de judeofòbia i de deshonestitat periodística.

2 comentaris:

espiadimonis ha dit...

Sé que per analitzar i criticar aquesta cosa (em nego a dir-ne article) de la Sra. Torres s'hauria de llegir, però em sap greu, no tinc prou estómac per empassar-me aquestes immundícies.

Josep (sl) ha dit...

De la Maruja Torres, encarà recordo l'article lamentant que l'atemptat fet per Al Quaeda al Líban contra soldats espanyols no ho hagués fet Israel.