dijous, 28 de maig del 2009

Justificant el terrorisme islamista

No és el primer cop que el diari de tirada nacional, El País, ens ofereix una cara amable de les organitzacions terroristes palestines. Només cal llegir els articles del seu corresponsal a Jerusalem, Juan Miguel Múñoz, per a adonar- se´n de quines són les filies i les fobies d´aquest diari...

Seguint la tònica habitual en aquest mitjà de comunicació, avui ens han oferit un autèntic panegíric del Hamas i el Hezbollah, intentant treure ferro a la seva vessant jihadista e islamista i presentant aquestes organitzacions com si fossin simples organitzacions nacionalistes palestines amb un caire més aviat polític que militar (terrorista).

El doble raser d´aquest diari i d´altres mitjans de comunicació espanyols i europeus és festigós. Mentres que ETA és tractat com a una organització terrorista, el Hamas i el Hezbollah són tractades com si fossin partits polítics i sempre s´evita mencionar les seves actuacions terroristes, definint-les com a "lluita armada" o amb epitets simil.lars. En fi... jo ho tinc claríssim: és tracta d´un doble raser vergonyós.

1 comentari:

Un indígena ha dit...

Suposo que heu vist l'article de Bernard-Henri Lévy "Un desastre anunciat", publicat a l'Avui.