dilluns, 14 d’abril del 2008

La judeofòbia d´en Juan Miguel Múñoz.

Aquest patètic periodista del País no para de tergiversar en les seves cròniques sobre el conflicte israelo - palestí i sobre l´Orient Mitjà. Aquí podeu llegir la seva darrera gran perla.
Ara resulta que els jueus ortodoxos tenen segretat el país i el volen convertir en una mena d´estat teòcratic. Aquesta és la idea que resalta aquest impresentable article. Això és fals. A més a més, el seu article insinúa una idea molt perillosa. Per a molts antisemites europeus i occidentals hi ha la idea de que el jueu laic i assimilat és un bon jueu i que, en canvi, el jueu observant és retrògrad, vesteix com al segle XIX, és fanàtic...
Aquesta distinció és repugnant i l´article del Juan Miguel Muñoz la insinúa.
El millor que podría fer en Juan Miguel Muñoz és anar a treballar pel diari "Al Hayat Al Yadida" de la ANP. Segur que els seus articles esdevindrien best-sellers.

1 comentari:

J. ha dit...

Ese non foi a única mostra do día. No mesmo dominical aparecía outro artigo do mesmo "xornalista" que non lle ía á zaga en maniqueísmo e parcialidade ( http://www.elpais.com/articulo/panorama/Israel/vende/elpepusocdgm/20080413elpdmgpan_10/Tes )