diumenge, 27 d’abril del 2008

El BNG expulsa a un militant de Vigo per presidir una associació d´amistat amb Israel.

Benvolguts lectors:
els meus amics de la AGAI (Asociación Galega de Amizade con Israel) m´han enviat un email on s´explica que el BNG ha decidit expulsar al militant de vigo, Pedro Gómez - Valadés, del partit per presidir una associació d´amistat amb Israel i amb la cultura jueva.

És vergonyós que això passi a Europa a inicis del segle XXI. Sembla que estem tornant als anys 30 del segle passat. Desde aquí vull denunciar aquest acte amb connotacions clarament judeòfobes i vull mostrar la meva solidaritat a la gent d´Agai i molt especialment amb el meu amic Pedro Gómez - Valadés.

On queda la llibertat d´expressió i la llibertat de pensament que han de ser la bandera de qualsevol partit demòcratic?? És una autèntica vergonya. I més si tenim en compte que la gent d´AGAI són una associació d´amistat amb Israel però també pro-palestina perquè defensa la solució de dos estats per a dos pobles.

Desde el meu blog vull expressar la meva profunda indignació amb els dirigents del BNG i també vull dir ben alt que:

L´Antisionisme és el darrer gran avatar del antisemitisme a Europa.
Ara que Europa torna a filtrejar amb l´antisemitisme de manera descarada. Ara que està de moda escupir el verí antisemita amb l´excusa de la "crítica política" al estat d´Israel, és necessari recordar les savies paraules del socialdemòcrata alemany August Bebel: l´antisemitisme és el socialisme dels imbècils. Quanata sabiduría expressada en tan poques paraules.

3 comentaris:

Esperanto ha dit...

Quina vergonya.

Un indígena ha dit...

Això passarà desapercebut i crec que us interessarà: El Consell reanuda els treballs del llegat jueu

Jaume ha dit...

Benvolgut "Indígena":

Moltes gràcies per la informació!. Salutacions!