dijous, 11 d’octubre del 2007

Les llavors de l´odi.

A finals del passat mes de Septembre és va complir el setè aniversari de l´inici de la segona Intifada Palestina, l´anomenada "Intifada d´Al-Aqsa". Per a poder entendre com va ser possible aquell espiral de violència i d´odi, cal observar quin és el tipus d´educació que l´ANP ofería als infants i als adolescents palestins en el seu sistema educatiu. Amb aquest propòsit, us proposo que mireu el següent documental, "Les llavors del odi", on s´explica com la pròpia ANP, no només els grups islamistes, eduquen als infants en l´odi als jueus, el Jihad, i l´exaltació del martiri.

El video té imatges fortes que poden ferir la sensibilitat dels espectadors. Si el voleu veure, cliqueu aquí.

Desde el meu blog vull manifestar el meu total rebuig a aquesta brutal manipul.lació de la joventut palestina.

2 comentaris:

espiadimonis ha dit...

Fa pena de veure com han manipulat aquest jovent fins a l'extrem d'esclavitzar-los. En mans d'uns poca-vergonyes sense escrúpols, aquests nois són un arma que els líders espirituals utilitzen per tal de satisfer les seves ànsies de poder. Però més pena em fa veure com la premsa occidental, la que teòricament és lliure, els hi fa el joc en aquests sàtrapes divulgant les seves mentides per posar la gent d'occident contra Israel i els USA

Jaume ha dit...

Benvolgut espiadimonis:

Estic d´acord amb la teva opinió. Certa premsa i certs mitjans de comunicació, s´em acut el diari "El País" per exemple, enlloc d´informar presenten una visió simplista del Orient Mitjà i dels conflictes existents en aquesta zona del món. La fobia cap als EEUU i cap a Israel de periodistes com Maruja Torres o Juan Miguel Muñoz són un exemple.

En fi... defensar els islamistes desde Europa és molt fàcil perquè saps que no estàs vivint a Gaza o a Teheran i que no et tocarà patir a les teves carns el seu règim despòtic. Salutacions!