dijous, 6 de desembre del 2007

Hitler, un heroi per a la radio oficial de la Autoritat Nacional Palestina

Benvolguts lectors:
Llegiu aquesta notícia del diari israelià Arutz Sheva i us deixarà glaçats. A un programa de la radio oficial de la Autoritat Nacional Palestina és va presentar una biografía elogiosa del lider nazi Adolf Hitler, on s´esmentaven totes les seves victories i no és feia cap menció del Holocaust.
Aquesta política de exaltació del nacionalsocialisme alemany i de negació del Holocaust no és pas nova dels mitjans de comunicació palestins. Només cal recordar la veneració que tenía Yassir Arafat pel seu oncle, el muftí Haj Amin Al- Husseini.

3 comentaris:

espiadimonis ha dit...

Això no és pas nou. Hadj Amin el Husseini, que arribà a ser el sinistre muftí de Jerusalem en els anys previs a l'establiment d'Israel com a Estat, ja va coquetejar amb el nazisme.

Jaume ha dit...

Si, tens raó. El Muftí de Jerusalem va arribar a viure a Alemanya i va organitzar a l´ex-Iugoslàvia un cos de les SS, els Handschar, reclutant musulmans croats i bosnis majorment.

Però el que em resulta sorprenent és que l´ANP, suposat partner per a la pau, avui día encara doni cabuda a panegirics de Hitler i del nazisme als seus mitjans oficials. Desafortunadament, això passa desapercebut i només té èxit la propaganda del tipus Mohammad Al-Durrah. Salutacions!

espiadimonis ha dit...

No deixa de sorprendre'm la hipocresia de la gent que s'escandalitza quan un ex-líder del Ku Klux Klan ve a fer una conferència a Barcelona, i en canvi no diu res quan veu la salutació nazi, o sigui, amb el braç aixecat, dels membres de Hezbollah. És ben bé esquizofrènic.