dijous, 7 de gener del 2010

Israelofòbia i teoríes conspiratives com a explicació de la tentativa terrorista del passat 25 de Desembre a Detroit

El passat Dimarts 5 de Gener, al canal de TV Iran press TV, l´Imam Abdul Alim Musa, l´imam de la mesquita Islam de Washington D.C., va afirmar que darrera de l´intent d´atemptat terrorista a Detroit del passat 25 de Desembre hi hà el govern nordamericà i el Mossad en un debat en el que també va participar el professor universitari Jack Goldstone. Podeu veure el video al següent link.
El mencionat imam és el cap i organitzador de l´organització "As Sabiqun" i segons meciona a la web de la seva organització és va convertir al Islam a la presó i entre els seus ideòlegs es troben Malcom X, Sayyed Qutb, Hassan Al-Banna (el fundador dels germans musulmans egipcis) i entre d´altres l´Ajatollah Khomeini. També, s´indica que el sr. Alim Mussa és un gran admirador de la revolució islàmica iraniana i ha viatjat a la República islàmica en varies ocasions.
Ja ho sabeu, passi el que passi, si suspeneu el pròxim examen del carnet de conduir o si el vostre equip de fútbol no guanya el pròxim partit de lliga, us inventeu una obscura trama conspirativa i culpeu al govern nordamericà i al Mossad i segur que colarà en determinats cercles... Més seriosament, el que trobo preocupant és que aquest tipus de declaracions les faci una persona que dirigeix les oracions i els sermons d´una comunitat de fidels en una mesquita. Quin tipus de sermons els hi deu donar? com és que les autoritats no s´han adonat del radicalisme d´aquest individu, un radicalisme que ell mateix ha expressat en les seves declaracions públiques en xerrades o debats televisius en moltes ocasions. Els islamistes aprofiten molt bé el nostre sistema democràtic per a les seves finalitats. Potser hi hauría d´haver un major control en aquest sentit.
Font: Memri Blog.