dilluns, 26 d’abril del 2010

Hamas es burla del patiment d´en Gilad Shalit i dels seus familiars en un video

Es veu que els productors televisius i d´animació del Hamas estan molt ocupats els darrers mesos gravant els seus programes dels "Pioners de l´endemà", per a adoctrinar en l´odi als nens palestins en contra dels jueus, i també ridiculitzant el patiment d´en Gilad Shalit i de la seva familia, especialment del seu pare, Noam, qui surt ridiculitzat en el següent vídeo d´animació.





Aquesta és la veritable cara del fonamentalisme islàmic i del nacionalisme palestí. A Occident, desde un bonisme extrem, hi hà gent que es mostra favorable a que el govern israelià reconegui a Hamas. Vinga, home, com és posible negociar amb qui et vol destruir i pensa que no tens cap dret sobre una part del territori? com pots reconèixer i negociar amb qui diu que tu i els teus fills sou fills de simis i de porcs? Entenc el bonisme de la diplomacia europea, especialment si tenim en compte les necessitats energètiques dels governs de la UE, pero els europeus també han d´entendre que el govern israelià no es farà mai el harakiri ni posarà en perill la vida dels seus ciutadans per pura correcció política o perque els europeus gaudeixin de petroli a bon preu.

El video ha estat traduït al espanyol per gentilesa d´Ariel Kanievsky, autor del blog "Acción por Israel". No us el perdeu, us recomano que feu una ullada al seu blog.