dijous, 8 de maig del 2008

Vergonyós.

Benvolguts lectors:

Ho he llegit al blog del Moré i encara no m´ho puc creure. La propera setmana, especialment els díes 14 - 17 de Maig, diverses entitats encapçalades pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ofereixen una sèrie d´actes per a conmemorar la "Naqba" o tragedía palestina. Fins aquí res d´especial. És podria considerar el típic acte solidari i "antiimperialista" d´aquesta esquerra de saló i de cap de setmana que sempre aprofita qualsevol ocasió per a manifestar-se contra l´estat d´Israel i contra el dret d´autodeterminació del poble jueu. Aquí, a la web dels organitzadors podeu veure el programa.


El que m´ha sorprés i m´indigna és que, entre els actes públics del día 14 de Maig, hi trobem anunciada la presència de Leila Khaled, presidenta del Consell General de Dones Palestines, membre del Consell Nacional palestí i del Front Popular de Alliberament de Palestina (FPLP). A més a més, per a completar el seu C.V., cal afegir que aquesta senyora va ser una cruel terrorista palestina durant els anys 60 - 70, va participar en segrestos d´avions a Europa i en l´assassinat d´innocents civils israelians i mai s´ha penedit dels actes que va cometre.

Aquesta dona, que encara a dia d´avui és militant d´una organització marxista - leninista reconeguda com a grup terrorista pels EEUU i per la UE, ve a donar una xerrada amb tots els gastos pagats amb els nostres impostos i amb el suport de les nostres institucions públiques, com per exemple l´Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya o el Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación. Ho podeu veure vosaltres mateixos al trípic de l´organització.
Fets com aquests em produeixen una gran vergonya i una profunda indignació.

No vull afegir res més, només vull formular una pregunta: Com reaccionaría el govern espanyol si en un país extranjer es convidés a De Juana Chaos per a donar una conferència en un cicle d´actes organitzats per a solidaritzar-se amb el poble basc i a més a més aquests actes tinguessin un suport institucional?
Actualització: Ho acabo de llegir. La UE ha denegat concedir-li el visat d´entrada a Leila Khaled amb la qual cosa no farà l´apología del terrorisme palestí que pensava fer a la seva "conferència" sobre la Naqba. Ho podeu llegir al blog del Moré.